Mleczko pszczele Forever

By hgjjh. Filed in Mleczko pszczele Forever  |  
TOP del.icio.us digg

Znawców przyrody nurtowała świadomość. Jak to się dzieje, że z takiego samego zapłodnionego jajeczka po 21 dniach powstaje pszczoła robotnica (samiczka nie zdatna do zapłodnienia i znoszenia jajeczek), a z innego już po 16 dniach powstaje większa, w pełni rozwinięta samica, rzutka do zapłodnienia i tworzenia jaj.W medycynie ludowej produkt ten znano już od dawien dawna. Mleczko pszczele Forever wykazujących jednocześnie zdolności odżywcze, jak również biotyczne, co tłumaczy jego bogaty zestaw. Obecnie zarówno badania naukowe jak i laboratoryjne dopuszczają możliwość przyznania racji ludowym znachorom co do jego niezwykłych właściwości. mleczko pszczele royal jelly jest produkowane przez gruczoły gardzielowe pszczół-robotnic. Dochodzi do tego pomiędzy 5-14 dniem ich egzystencji. Mleczko pszczele Forever będące jednym z głównych suplementów posiada konsystencję gęstej śmietany. Royal Jelly Forever polepsza samopoczucie, koncentrację jak również wpływa na zachowanie równowagi psychicznej. Z tego względu Royal Jelly Forever wchodzące w skład produktów pszczelich Forever powinno się stosować w stanach wyczerpania, osłabienia oraz napięcia mięśni. Ponad to, Mleczko pszczele forever royal jellyForever(http://www.forever.iq.pl/produkt/mleczko-pszczele-forever) to produkt, który specjalnie zalecany jest także podczas wyczerpania nerwowego i problemów ze snem, jak również w celu usprawnienia procesów myślowych jak również w stanach zapalnych nerwu słuchowego.Skład syntetyczny mleczka pszczelego podawanego matkom pszczelim jest bardzo zasobny. Zawiera m.in. hormony płciowe, co w znaczny sposób wpływa na szybkość rozwoju larw, wielkość, rozrodczość i długość ich egzystowania. Zazwyczaj od jednej rodziny uzyskuje się w sezonie trwającym od maja do końca lipca ok. 100 g mleczka pszczelego. Mleczko pszczele Forever przypomina mleko ssaków, ma postać gęstej papki o zabarwieniu od jasnokremowego do jasnożółtego. Odznacza się cierpkim, kwaskowatym smakiem i swoistym intensywnym zapachem, jest cięższe od wody, ma kwaśny odczyn (pH w granicach 3,4 – 4,3). Dobrze rozcieńcza się w alkoholu etylowym, acetonie i eterze.

Tagi: , ,

Comments are closed.